Over Solifi

Solifi is een Event Consulting organisatie die samen met u uw event organiseert op basis van een doorzichtige en open aanpak. In tegenstelling tot een klassiek evenementenbureau waarbij een totaalpakket wordt aangeboden tegen een vaste hoge prijs, biedt Solifi de mogelijkheid om uw event volledig op maat voor u op te bouwen en te organiseren.

Solifi vertaalt al uw wensen om in een aantal gevarieerde voorstellen, die zij dan uiteindelijk in concrete acties achter de schermen voor u laat uitvoeren en regisseert. U beslist zelf in hoeverre Solifi u zal begeleiden bij de realisatie van uw kwalitatief hoogstaand event. Door deze aanpak geeft Solifi u de garantie dat het een event wordt waarvoor u de volledige eer opstrijkt en dat nog lang in het geheugen van uw gasten of doelgroep zal blijven hangen.

Om de kosten zo veel mogelijk onder controle te houden, opteert Solifi voor een “open” relatie met de verschillende onderaannemers, waarbij er rechtstreeks doorgefactureerd wordt, zonder belastende commissie. Na afloop rekent Solifi u haar onkosten aan op basis van een “Time and material overeenkomst” met van te voren overeengekomen tarieven en ramingen. Met deze open calculatie, garandeert Solifi u een voordeel van 10 à 20%.